Installatie zonnepanelen

Bij ons kan u terecht voor de installatie van zonnepanelen. Hierbij zorgen wij steeds voor de meest rendabele oplossing. Wij komen bij u langs om samen met u te bepalen waar uw zonnepanelen het beste geplaatst worden. Hierna berekenen wij hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om het gewenste rendement te behalen. U krijgt van ons steeds een offerte op maat zonder verborgen kosten. Bovendien verlenen wij u tijdens de installatie advies over subsidies en andere wettelijke voordelen en verplichtingen.

Batterij

In 2021 verandert de wetgeving rond de terugdraaiende teller en wordt het interessant om voor een batterijsysteem te kiezen. Dit wordt ook gestimuleerd door de overheid met premies. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op en wij zorg voor een volledige berekening op maat.

Onderhoud en reiniging

Om een maximum rendement uit uw zonnepanelen te halen, is het belangrijk dat u deze regelmatig reinigt. Voor meer informatie of een offerte neem gerust contact met ons op.

REC

Als REC partner kunnen wij u bovendien verlengde garanties bieden op een kwaliteitsproduct. Voor meer informatie rond deze panelen verwijzen wij u door naar onze REC website