Domotica/ Smart Home

Als u voor domotica kiest, dan kiest u ervoor om uw woning of bedrijf 200% af te stemmen op de toekomst. Wij configureren ons eenvoudige en gebruiksvriendelijke systeem volledig naar uw wensen. Zo bent u zonder zorgen klaar voor de toekomst. U heeft hierbij de keuze uit een basismodule of een uitgebreidere module.

Basis

Onze basismodule domotica biedt heel wat mogelijkheden die uw comfort aanzienlijk verhogen.

Zo sluiten wij compacte en kleine bewegingsdetectoren op het domoticasysteem aan. De voordelen? De bewegingsdetectoren activeren het systeem zoals u het wil: u laat de tijd en lichtsterkte op maat configureren. Bovendien zijn deze bewegingsdetectoren de kleinste die er momenteel op de markt zijn. U kan onze bewegingsdetectoren dus zonder probleem in elk interieur integreren.

Wilt u een bepaalde lichtsetting of sfeer creëren met één druk op de knop? Met onze basismodule kan u met één druk op de knop de gewenste sfeer creëren. Wij bieden eveneens een praktische alles-uit functie aan waarmee u alle lichten aan en uit kan zetten. Deze functie kan u zowel met een vaste knop als met een app voor smartphone en/of tablet bedienen. Indien er een alarm aanwezig is, kunnen wij de alles-uit functie hieraan koppelen.

U heeft ook de mogelijkheid om voor temperatuursensoren te kiezen die de verwarming of koeling activeren. Op die manier kan u de temperatuur per ruimte afzonderlijk regelen.

Uiteraard stemmen wij onze basismodule volledig op uw wensen af: wij komen dan ook graag bij u langs om u een volledig overzicht te geven van alle mogelijkheden.

Uitbreiding

Indien u ervoor opteert om de basismodule uit te breiden, heeft u de keuze uit andere functionaliteiten waarmee u de bediening van uw toestellen eenvoudiger maakt.

Zo kan u het videofoniesysteem integreren in het domoticasysteem. Hiermee creëert u opnieuw heel wat functionaliteiten. Alles kan afgesteld worden op uw wensen; bij afwezigheid maakt de buitenpost bijvoorbeeld verbinding met uw mobiele telefoon. Ook de koppeling naar uw audio-en videosysteem is een sterke troef. De toestellen kunnen zowel via touchscreen, touch button, smartphone, tablet, als ook via originele controller bediend worden. U kan steeds zien welke bron er in welke ruimte geactiveerd is. Tot slot kunnen wij uw zonnepanelen automatisch toestellen laten sturen bij een te hoog verbruik of te hoge productie van uw zonnepanelen: zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw wasmachine ingeschakeld wordt of uw boiler opgewarmd wordt.

Neem gerust contact met ons op voor de volledige mogelijkheden van het domoticasysteem.

Kostprijs

In vergelijking met een gewone elektrische installatie is een domoticasysteem goed betaalbaar. Wij bieden u een systeem aan dat garant staat voor kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Investeren in domotica is investeren in het elektriciteitssysteem van de toekomst!