Over ons

SDPS of voluit Stevens-De Pauw Services Bvba is een familiebedrijf dat kwalitatieve, duurzame en snelle oplossingen aanreikt voor airco, elektriciteitswerken, verlichting, domotica, automatisatie, parlo-en videofonie, verhuur werfkasten, zonnepanelen, branddetectie, betonboringen.

Steeds de beste service 

SDPS staat garant voor kwaliteit, kennis, innovatie en maatwerk tegen een eerlijke prijs.  Hierbij focussen wij ons op een snelle en kwaliteitsvolle service, rekening houdend met de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Een oplossing voor elk probleem

Problemen met uw elektrische installatie of ventilatie? Neem dan zeker contact met ons op. Wij gaan steeds op zoek naar de best mogelijke oplossing!

Constante bijscholing

Wij investeren ieder jaar in opleidingen die een meerwaarde bieden voor ons bedrijf. De opleidingen die wij volgen hebben tot doel om onze kennis te onderhouden en te vernieuwen.

Veiligheid en gezondheid

Wij voldoen steeds aan de verschillende veiligheid- en gezondheidsvoorschriften. Hierbij engageren wij ons om via de nodige opleidingen onze kennis rond veiligheid en gezondheid voortdurende bij te schaven. Bovendien overlopen wij tijdens de voorbereiding en de uitvoering van de werken regelmatig de vereisten inzake veiligheid, gezondheid en milieu.

Hernieuwbare energie

SDPS gelooft dat hernieuwbare energie en duurzame oplossingen de toekomst zijn.  Wij zijn dan ook op de hoogte van de nieuwste toepassingen zodat wij u op een correcte manier kunnen adviseren en bijstaan hierover.