Verhuur werfkasten en gereedschappen

Bent u aan het bouwen of verbouwen? Wij verhuren werfkasten vanaf 0 euro in de maand.  Daarnaast verhuren wij gereedschappen die uw verbouwing een pak sneller en veiliger laten verlopen. U kan alle materialen na afspraak komen afhalen in ons magazijn; Of indien u dat wenst, komen wij deze materialen aan huis leveren. Bij de verhuur van onze materialen zorgen wij steeds voor advies en begeleiding op maat!

Wij verhuren werfkasten vanaf  0 euro/maand!

Wij zorgen gratis voor een tijdelijke werfkast als u de de volledige elektrische installatie door ons laat uitvoeren.

Laat u de installatie gedeeltelijk of niet door ons uitvoeren? Dan verhuren wij onze werfkasten tegen de best mogelijke prijs! Wij maken u een offerte op die volledig aangepast is aan uw wensen en verwachtingen.

Verschillende mogelijkheden

Heeft u een werfkast nodig? Wij hebben verschillende types werfkasten van 32A en 63A in ons gamma en dat voor zowel kleine als grote werken. Bij elke levering staan wij u bovendien bij met deskundig advies zodat uw werfkast helemaal aan uw eisen voldoet. Twijfelt u over welke werfkast u nodig heeft? Neem dan zeker contact met ons op. Wij informeren u graag over de verschillende aanbiedingen en mogelijkheden!

Hulp nodig bij de keuring en/of tijdelijke aansluiting?

Wij begeleiden u bij de aanvraag van de keuring en de tijdelijke aansluiting van de werfkast. In samenspraak met u zijn wij hierbij bovendien aanwezig zodat u er zeker van kan zijn dat zowel de keuring als de aansluiting vlot verlopen.

Verhuur gereedschap

In ons gamma hebben wij onder andere stof-en waterzuigers, compressoren, ladders, stellingen, verlichting en heteluchtkanonnen.Laat u door ons begeleiden bij uw nieuwbouw of verbouwing. Wij zorgen voor de juiste gereedschappen tegen een verminderde huurprijs!Heeft u een speciaal verzoek, neem dan zeker contact met ons op. Wij zorgen steeds voor de beste oplossing!