Elektriciteitswerken

Bij ons zit u goed voor alle algemene elektriciteitswerken in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Heeft u een volledig nieuwe installatie nodig? Of wilt u een bestaande installatie aanpassen? Neem dan zeker contact met ons op: wij zorgen ervoor dat iedere installatie volledig klaar is voor de keuring. En dat voor woningen, appartementsgebouwen en bedrijven.

Nieuwbouw

Een kwaliteitsvolle en moderne elektrische installatie in uw nieuwbouw laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het goede adres: wij verzorgen de algemene elektriciteitswerken van A tot Z. In samenspraak met u tekenen wij het project volledig uit. Daarna installeren wij de zekeringkast, trekken we alle kabels en plaatsen we de stopcontacten, schakelaars en verlichting. Tenslotte sluiten wij de elektriciteitsvoorziening definitief aan. Op het einde van de werken nemen wij bovendien contact op met de keuring zodat uw elektriciteit tijdig gekeurd geraakt.

Renovatie

Heeft u plannen om uw huidige elektrische installatie te renoveren? Laat die renovatie dan over aan onze deskundige medewerkers.

U kan bij ons terecht voor kleine en grote aanpassingen aan bestaande elektriciteitsvoorzieningen. Wij controleren of uw installatie voldoet aan de normen voor de keuring. Als uw installatie niet in orde blijkt te zijn, komen wij opnieuw langs om de nodige werken uit te voeren.

Heeft u een dringend probleem, neem gerust contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk langs!

Doe-het-zelf

Kosten besparen door zelf mee te helpen aan uw installatie? Wij begeleiden u bij het plaatsen van leidingen en kabels. De definitieve aansluiting doen wij steeds zelf. Zo mag u er zeker van zijn dat u installatie veilig is. Bovendien zijn wij aanwezig bij de definitieve keuring zodat uw installatie zonder problemen gekeurd geraakt.

Verkoop

Wij hebben een ruim aanbod aan elektrisch materiaal ter beschikking. Heeft u dringend materiaal nodig, neem dan zeker contact met ons op. U kan dit na afspraak komen afhalen in ons magazijn. Of wij komen dit rechtstreeks aan huis leveren.