Uitbreiding

Gepubliceerd door ElineAdmin op

Indien u ervoor opteert om de basismodule uit te breiden, heeft u de keuze uit andere functionaliteiten. U heeft de mogelijkheid om voor temperatuursensoren te kiezen die de verwarming of koeling activeren. Zo kan u de temperatuur per ruimte afzonderlijk regelen. Tevens kan u het videofoniesysteem integreren in het domoticasysteem. Hiermee creëert u opnieuw heel wat functionaliteiten. Alles kan afgesteld worden op uw wensen; bij afwezigheid maakt de buitenpost bijvoorbeeld verbinding met uw mobiele telefoon. Ook de koppeling naar uw audio-en videosysteem is een sterke troef. De toestellen kunnen zowel via touchscreen, touch button, smartphone, tablet, als ook via originele controller bediend worden. U kan steeds zien welke bron er in welke ruimte geactiveerd is. Tot slot kunnen wij uw zonnepanelen automatisch laten bijsturen bij een te hoog verbruik of te hoge productie van uw zonnepanelen. Voor de volledige mogelijkheden van het domoticasysteem verwijzen wij u graag door naar de showroom van onze leverancier.

Categorieën: Domotica